Shoqata Kulturore Shqiptare

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
905322114205

Përshkrimi

Shoqata Kulturore Shqiptare ashte e para Shoqate me emrin Kulturore Shqiptare ne Turqi. Qellimi i Themelimit te Shoqates ashte mos mu harru Kultura, identiteti, bashksija me Diasporen dhe më e rëndësishmja vazhdimësija e gjuhes Shqiptare.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaShoqata Kulturore Shqiptare AdresaN/A
Telefon905322114205 E-mailbilgi@arnavutkultur.com Viti i themelimit2016 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A