Albania News

Advokaci - N/A, N/A
393922920939

Përshkrimi

Albania News, zëri i diasporës shqiptare në Itali qe nga lindja e saj mbeshtetet ne nje pune te perkushtuar.Qellimi i hapjes se kesaj gazete ka qene qe ti japim nje tjeter pergjigje opinionit publik ne Itali, ku shpesh shfaqej me paragjykime. Dhe e kemi bere duke promovuar vlerat me te mira te shqiptarisë. Qellimi i hapjes se kesaj gazete ka qene qe ti japim nje tjeter pergjigje opinionit publik ne Itali, ku shpesh shfaqej me paragjykime. Dhe e kemi bere duke promovuar vlerat me te mira te shqiptarisë. vullnetare.Gjithashtu nepermjet artikujve te perditshem, jemi munduar qe te terheqim sa me shume vemendjen e italianeve mbi Shqiperine.

Adresa

KategoriaAdvokaci KompaniaAlbania News AdresaN/A
Telefon393922920939 E-mailinfo@albanianews.it Viti i themelimit2008 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A