Illyricum

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
2841659915

Përshkrimi

Shoqate kulturore dhe arsimore. Shoqata ILLYRICUM eshte shoqate bemirese dhe e zyrtarizuar ne rexhistrin e Shoqatave.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaIllyricum AdresaN/A
Telefon2841659915 E-mailinfo@illyricum.net Viti i themelimit2016 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A