British Albanian Kosovar Council

Sociale - N/A, N/A
2075868731

Përshkrimi

Sistemim i fëmijëve refugjatë nga Kosova dhe Shqipëria

Adresa

KategoriaSociale KompaniaBritish Albanian Kosovar Council AdresaN/A
Telefon2075868731 E-mailnoraabdullahu@bakc.org.uk Viti i themelimit1998 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A