Albanians Connect

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A

Përshkrimi

Qëllimi ynë është të krijojmë një komunitet Shqiptarë më të forte, më modern, dhe më progresiv në Australi.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaAlbanians Connect AdresaN/A
Telefon E-mailinfo@albaniansconnect.com Viti i themelimit2012 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A