Lidhja nacionale e shoqatave shqiptare dhe arberesh ne Itali

Unione - N/A, N/A
54124918

Përshkrimi

Sociale

Adresa

KategoriaUnione KompaniaLidhja nacionale e shoqatave shqiptare dhe arberesh ne Itali AdresaN/A
Telefon54124918 E-mail info@legaalbanese.com Viti i themelimit2007 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A