Albanian Professionals in DC

Sociale - N/A, N/A

Përshkrimi

Profesionistët Shqiptarë në Washington DC është një grup i cili ka për qëllim të lidh së bashku dhe të afroj komunitetin Shqiptarë në DC.

Adresa

KategoriaSociale KompaniaAlbanian Professionals in DC AdresaN/A
Telefon E-mailalbanianpdc@gmail.com Viti i themelimit2015 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A