Shoqata shqiptare "Bashkimi"

Sociale - N/A, N/A

Përshkrimi

Shoqata Shqiptare Bashkimi në Turku, Finlandë, u themelua më 13 mars 1998, me iniciativë dhe kërkesë të vetë bashkatdhetarëve. Qëllim primar ishte ruajtja e gjuhës, kulturës dhe identitetit kombëtarë të bashkatdhetarëve me banim në Turku. Që nga fillimi i punës, Shoqata Shqiptare Bashkimi kishte veprimtari kulturore, informative, sportive dhe humanitare.

Adresa

KategoriaSociale KompaniaShoqata shqiptare "Bashkimi" AdresaN/A
Telefon E-mail bashkimi@bashkimi-ry.fi Viti i themelimit1998 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A