Lobi Euroatlantik- Shqiptar

Edukim & Shkencë - N/A, N/A
18005556789

Përshkrimi

Fokusi i lobit është të organizojë aktivitete në fushën e ekonomisë, punës, biznesit, interesa të organizuara në fushat sociale, në fushën e kohës së lirë, në fushën e kulturës ,shkencës, organizimin e seminarëve dhe debateve publike.

Adresa

KategoriaEdukim & Shkencë KompaniaLobi Euroatlantik- Shqiptar AdresaN/A
Telefon18005556789 E-mailhaxhaj02@gmail.com Viti i themelimit2016 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A