VLERA ( Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë )

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
352691674184

Përshkrimi

Bashkimin e të gjithë studentëve shqiptarë në Belgjikë.- Krijimin e lidhjeve profesionale dhe shoqërore mes studentëve.- Organizimin e ngjarjeve të ndryshme prej atyre me karakter edukativo-arsimor deri tek ato argëtuese.-. Reagimin e përbashkët të studentëve shqiptarë në Belgjikë në lidhje me mërgatën tonë në Belgjikë si dhe me ngjarje të natyrës madhore në trojet shqiptare.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaVLERA ( Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë ) AdresaN/A
Telefon352691674184 E-mailShpat.Myftari@ulb.ac.be Viti i themelimit2013 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A