IDENTITET e.V.

Rini - N/A, N/A
491722154644

Përshkrimi

Shoqata Kulturore Integrative Shqiptare IDENTITET eshte krijuar ne vitin 2015.
IDENTITET e.V. mledhe rreth vetes shume veprimtar te deshmuar ne aktivetetet kombetare ne te gjitha periudhat si dhe shume aktiviste te rinje.
Ky bashkim i gjeneratave te ndryshme eshte bere qellimin dhe interesin e perbashket per ruajtjen e gjuhes, kultures dhe identitetit tone kombetar.
Perveq ruajtjes se identitetit qellim tjeter i shoqates tone eshte edhe integrimi i bashkombaseve ne shoqerin Gjermane, si dhe dhenja ndihem edhe vendit tone ne integrime.

Adresa

KategoriaRini KompaniaIDENTITET e.V. AdresaN/A
Telefon491722154644 E-mailidentitet.d@gmail.de Viti i themelimit2015 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A