MË AFËR

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
44244900

Përshkrimi

Më afër është emision tematik-argëtues që trajton aspekte të jetës së mërgimtarëve tanë dhe përbën dritare të rëndësishme për afrimin e tyre me vendlindjen. Në emision trajtohen tema për bashkatdhetarët tanë, me mysafirë në studio, dhe informacione për aktivitetet e ndryshme në diasporë.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaMË AFËR AdresaN/A
Telefon44244900 E-mailmeafer@rtklive.com Viti i themelimit2000 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A