Shoqata-Uskana

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A

Përshkrimi

Shoqata Shqiptaro-Amerikane USKANA është një shoqatë kulturore, edukative dhe shkencore, qëllimet e së cilës janë:
- Të inkurajojë dhe zhvillojë aktivitetin e saj për ruajtjen e gjuhës, traditës dhe kulturës shqiptare në pergjithësi e Kërçovare në veçanti, shënimin e datave me rendësi kombëtare, organizimin sipas mundësive të shkollave me mësim në gjuhën amtare dhe të vendosë marrdhëniet e saj me disiplina të tjera akademike;

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaShoqata-Uskana AdresaN/A
Telefon E-mailkryesia@uskana.org Viti i themelimit2002 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A