Radio Rinia Degjo Shqip

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
31683088080

Përshkrimi

Programi ne gjuhën shqipe, ofron informacione për komunitetin shqiptar dhe për organizimet e saj në Steiermark dhe me gjerë. Nje theks i veçant i kushtohet integrimit, barazisë sciale e gjinore, trajtimit të ndërsjelltë me ata qe mendojnë ndryshe, mendimit kritik dhe vetëorganizimit të shoqerisë, kultivimin e kulturës dhe muzikës sonë shqiptare që shërben si urë lidhëse ndërmejt njerëzve.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaRadio Rinia Degjo Shqip AdresaN/A
Telefon31683088080 E-mailleonita.totaj@gmail.com Viti i themelimit2014 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A