IPKO Foundation

Edukim & Shkencë - N/A, N/A
38649196655

Përshkrimi

Fondacioni poashtu ka qëllim të- Publikojnë, shpërblejnë dhe mbështesin punën inovative në secilin sektor që inkorporon përdorimin e teknologjisë dhe portretizon vizion digjital për Kosovën;- Inkurajon.të tjerët të gjejnë dhe shpërblejnë inovacionin, i cili shtyn përpara zhvillimin e Kosovës.

Adresa

KategoriaEdukim & Shkencë KompaniaIPKO Foundation AdresaN/A
Telefon38649196655 E-mailinfo@ipkofoundation.org Viti i themelimit2009 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A