Kosova Environmental Education and Research Center

Mjedis - N/A, N/A

Përshkrimi

Organizata Jo-Qeveritare “Kosovo/a Environmental Education and Research Center, shkurt “KEERC, ka për qëllim të parë edukimin dhe vetëdijësimin e popullit të Kosovës, por edhe përtej kufirëve, për mjedis dhe mbrojtën e natyrës. 

Adresa

KategoriaMjedis KompaniaKosova Environmental Education and Research Center AdresaN/A
Telefon E-mail liridon.hoxha@uni-konstanz.de Viti i themelimit2016 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A