Shoqeria Shqiptare ne Ireland

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A

Përshkrimi

Shoqata shqiptare ne Irlande është një organizatë jo zyrtare e pavarur, jo-fitimprurëse . Ajo është organizuar vetëm për qëllime bamirëse dhe edukative, dhe është e përkushtuar për të promovuar mirëqenien dhe progresin e komunitetit shqiptar ne Irlande dhe me gjere.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaShoqeria Shqiptare ne Ireland AdresaN/A
Telefon E-mailbeazko333@yahoo.co.uk Viti i themelimit2011 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A