Mai Tai Resort

Restorant - Tirane, Albania
694310010

Përshkrimi

Bar - kafe, restorant, hotel dhe sherbime te tjera.

Adresa

Biznes / Forma LigjoreN/A Fusha e VeprimtariseRestorant KompaniaMai Tai Resort AdresaRruga Nacionale Tirane Elbasan Km.5 Godine 3 Kateshe me Zone Kadastrale 2704 Pasuria Nr. 484/12
Telefon694310010 E-mailkreshnik.drishti@gmail.com Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A