Grupi i Vallzimit Rinia

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
41764567476

Përshkrimi

Grupi i Vallzimit Rinia organizon mbrëmje të ndryshme kulturore duke promovuar në Spreitenbach të Zvicrën kulturën, vallzimet dhe veshjet tradicionale shqiptare.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaGrupi i Vallzimit Rinia AdresaN/A
Telefon41764567476 E-maildakaj@hotmail.ch Viti i themelimit2011 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A