Shoqata kulturore Dielli Demokristian

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
436764161376

Përshkrimi

Duke i vendosur vetes për qëllim, në radhë të parë, informimin e opinionit lidhur me aktivitetet e komunitetit shqiptar në Austri dhe duke dashur që në këtë vend alpin të promovojmë vlerat e vërteta të artit dhe kulturës shqiptare, NE - një grup i të rejave dhe të rinjve, kryesisht studentë dhe aktvistë shqiptarë në Vjenë, në qershor të vitit 2010 botuam numrin e parë të revistës në formë elektoni

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaShoqata kulturore Dielli Demokristian AdresaN/A
Telefon436764161376 E-maildielli.demokristian@gmail.com Viti i themelimit2010 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A