Shoqata Iliria

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
320488819700

Përshkrimi

SH.KSH.ILIRIA . esht organizat humanitare jo politike ajo merret me aktivitete kulturore humanitare e ne veqanti me njohjen e kultures dhe traditave shqiptare si njohjen sa ma te madhe te popullit belg me popullin shqiptar ne bej bashkpunim me aktivitete te ndryshme kulturore ku shkembejm kulturen dhe traditen shqiptare ne kemi hapur edhe shkollen ne mesimplotsus ketu ne limburg per her te par femijet e bashkatdhetarve ndjekin mesim ne gjuhen shqipe

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaShoqata Iliria AdresaN/A
Telefon320488819700 E-mailIliriashoqata@gmail.com Viti i themelimit1998 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A