International Leadership Club

Rini - N/A, N/A
37744970088

Përshkrimi

Klubi Nderkombetar i Lidershipit , International Leadership Club, eshte nje format i modifikuar i Toastmaster International, ku ka per qellim aftesimin e te rinjve ne fushen e lidershipit, gjegjesisht ne te folurit ne publik, debatit dhe paraqitjes publike ne pergjithesi. Aktaivitetet e organizates jane ne baza javore, pjesmarresit takohen dhe diskutojne per tema te ndryshme , pjesmarrja eshte fale dhe nuk ka ndonje kriter,.Takimet kane nje strukture te vecante qe tju ndihmojne te interesuarve te zhvillohen ne fushat e lartecekura.

Adresa

KategoriaRini KompaniaInternational Leadership Club AdresaN/A
Telefon37744970088 E-maillinda.gjokajj@gmail.com Viti i themelimit2016 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A