Shoqata në Mbrojtjen e të drejtave dhe Kulturore të Emigrantëve Shqiptar në Kretë Greqi

Sociale - N/A, N/A
00306993351855

Përshkrimi

Qender kulturore

Adresa

KategoriaSociale KompaniaShoqata në Mbrojtjen e të drejtave dhe Kulturore të Emigrantëve Shqiptar në Kretë Greqi AdresaN/A
Telefon00306993351855 E-mailccimi82@yahoo.com Viti i themelimit2004 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A