Shoqata Atdhetare-Kulturore Shqiptaro-Amerikane “Bijtë e Shqipes"

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
2157444625

Përshkrimi

Promovimi I dhe trashegimi I vlerave shqiptare

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaShoqata Atdhetare-Kulturore Shqiptaro-Amerikane “Bijtë e Shqipes" AdresaN/A
Telefon2157444625 E-mailtajardomi@gmail.com Viti i themelimit2002 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A