Epos Dance Ensemble

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
0013474063145

Përshkrimi

Promovimi I dhe trashegimi I vlerave shqiptare

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaEpos Dance Ensemble AdresaN/A
Telefon0013474063145 E-maileposdance@gmail.com Viti i themelimit2016 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A