Bashkësia Shqiptare Prefektura e Istres

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
0922201042

Përshkrimi

Ruajtja dhe kultivimi i gjuhës, kulturës dhe traditave shqiptare.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaBashkësia Shqiptare Prefektura e Istres AdresaN/A
Telefon0922201042 E-mailzajednicaalbanaca-istra@hotmail.com Viti i themelimit1995 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A