Team Albanians

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
15086567203

Përshkrimi

Team Albanians eshte nje organizate rinore e bazuar ne Shtetet e Bashkuara me misionin e promovimit te kultures dhe turizmit shqiptar si dhe lidhjen me diasporen shqiptare.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaTeam Albanians AdresaN/A
Telefon15086567203 E-mailinfo@teamalbanians.com Viti i themelimit2014 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A