Albanian Student Association

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A

Përshkrimi

Lidhja Studentore Shqiptare në HSG ,LSS, është shoqata zyrtare e studentëve me origjinë shqiptare në Universitetin e St. Gallës ,HSG, në Zvicër. E themeluar me rastin e 100 vjetorit të pavarsisë të Shqipërisë, me 28. Nëntor 2012, nga 25 student të gjitha trojeve shqiptare në HSG, kjo shoqatë e ka qëllimin për ti bashkuar gjithë student dhe absolvent shqiptar të këtij universiteti. LSS-ja krijon hapësirë për veprim dhe angazhim për ta nxitur kombin tonë në Zvicer, në të gjitha sferat të mundshme.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaAlbanian Student Association AdresaN/A
Telefon E-mailalbanianstudents@myunisg.ch Viti i themelimit2012 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A