Albanian Community of Worcester

Sociale - N/A, N/A

Përshkrimi

Komuniteti Shqiptar në Worcester dhe Kisha Shqiptare St. Marys kanë qëllim për të lidhur së bashku komunitetin Shqiptarë nëpermjet aktiviteteve të ndryshme që ne organizojmë.

Adresa

KategoriaSociale KompaniaAlbanian Community of Worcester AdresaN/A
Telefon E-mailalbcowo@gmail.com.al Viti i themelimit1915 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A