KOSHTRE

Hotel - Tirane, Albania
692829292

Përshkrimi

Veprimtari tregtare ne fushen e ushqimit social, hoteleri etj. Tregtim,import-eksport me shumice e pakice Ae artikujve industrial e ushqimore. Operacione tregtare e komisionere dhe transaksione te ndryshme te cdo lloj malli.

Adresa

Biznes / Forma LigjoreN/A Fusha e VeprimtariseHotel KompaniaKOSHTRE AdresaRruga Besim Alia Pallati Çabej Pegaso nr 16 Yzberisht
Telefon692829292 E-mailariete64@live.it Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A