Shoqata Kulturore Shqiptare BUJARIA

Besim & Fe - N/A, N/A
43720347679

Përshkrimi

Shoqata islame shqiptare “Bujaria është qendër qytetare, edukativo – fetare dhe humanitare e cila nuk i takon asnjë grupimi partiak politik dhe asnjë rrymeje fetare që bie ndesh me mësimet e Ehli Sunetit dhe Xhematit. Është organizatë islame e cila kryesisht angazhohet për t’ua krijuar kushtet e nevjoshme besimtarëve muslimanë në realizimin e detyrave të tyre fetare dhe kultivimin e vlerave të tyre kombëtare.

Adresa

KategoriaBesim & Fe KompaniaShoqata Kulturore Shqiptare BUJARIA AdresaN/A
Telefon43720347679 E-mailinfo@bujaria.at Viti i themelimit2010 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A