ANTIGONE SUPPLY

Cash & Carry - Tirane, Albania
673200000

Përshkrimi

Import-Export te produkteve ushqimore, pijeve alkolike, veshjeve, linjave te kozmetikes, detergjente dhe te cdo produkti te tregtueshem.

Adresa

Biznes / Forma LigjoreN/A Fusha e VeprimtariseCash & Carry KompaniaANTIGONE SUPPLY AdresaRruga Mine Peza Pallati 1 Shkalla 1 Ap.4
Telefon673200000 E-mailantigonehotel@gmail.com Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A