Associazione Albanesi in Italia A. A. I.

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
393248617690

Përshkrimi

Qellimi kryesor eshte per te mbajtur lidhjet me vendin e origjines nepermjet simboleve tona kombetare si p.sh. Flamuri dhe tradita. Sensibilizim shqiptar per festen e flamurit ne Duomo te Milanos ne daten 28/11 te viteve aktive te shoqates .

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaAssociazione Albanesi in Italia A. A. I. AdresaN/A
Telefon393248617690 E-mailrovipepi@hotmail.it Viti i themelimit2005 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A