Unioni Gjitheshqiptar ne Diaspore

Unione - N/A, N/A
628957931

Përshkrimi

Ne baze te programit te Unionit Gjitheshqiptar ne Diaspore, ne synojm té institucionalizojm diasporen gjitheshqiptare si nje identitet politike gjitheshqiptar ne diaspore. ky identitet politike te jet pjese e institucioneve shtetrore ne atdhe dhe e shteteve te tjera ne bote ku ka shqiptare.ky institucionalizim mund te arrihet me formimin e nje kuvendi gjitheshqiptar ne diaspore, formimin e kuvendeve qendrore neper shtete ku ka shqiptar, formimi e kuvendeve themelore ne çdo lokalitet ne bote ku ka shqiptare

Adresa

KategoriaUnione KompaniaUnioni Gjitheshqiptar ne Diaspore AdresaN/A
Telefon628957931 E-mailtmurselixhevat@hotmail.com Viti i themelimit2014 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A