Management Development Associates Foundation

Rini - N/A, N/A
00381038220041

Përshkrimi

Fondacioni MDA është themeluar në vitin 2012 me qëllim të rritjes së punësimit tek të rinjtë duke stimuluar krijimin dhe rritjen e ndërmarrjeve të reja, aftësive të të rinjëve, si dhe promovimin e praktikave të qëndrueshme të biznesit.

Adresa

KategoriaRini KompaniaManagement Development Associates Foundation AdresaN/A
Telefon00381038220041 E-mailinfo@mda-foundation.org Viti i themelimit2012 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A