Makowal

Sociale - N/A, N/A
0032476344727

Përshkrimi

Qellimi yne eshte social, ku ndihmojme njerezit te dokumentacionit, perthimit, zhvillimit te aktivitet dhe intetrimin e shqiptareve ne shoqerine belge.

Adresa

KategoriaSociale KompaniaMakowal AdresaN/A
Telefon0032476344727 E-mailmakowal2020@gmail.com Viti i themelimit2010 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A