Shoqata e gruas Kuq e Zi Villach austri

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A

Përshkrimi

Perkrahja e femres Shqipetare, gjuha Shqipe dhe traditat tona Shqipetare.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaShoqata e gruas Kuq e Zi Villach austri AdresaN/A
Telefon E-mailbasri@hostprofis.at Viti i themelimit2015 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A