NAM ARENA

Agjenci Imobiliare - N/A, N/A
697010387

Përshkrimi

Import-Export dhe tregetim te produkteve ushqimore, pijeve alkolike, veshjeve, linjave te kozmetikes, detergjente dhe te cdo produkti te tregtueshem. Dhenie -Marrje me qera te pasurive te luajtshme dhe te paluajtshme Shitje-blerje e pasurive te patundshme.

Adresa

Biznes / Forma LigjoreN/A Fusha e VeprimtariseAgjenci Imobiliare KompaniaNAM ARENA AdresaN/A
Telefon697010387 E-mailkreshnik.kasneci@gmail.com Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A