Rinia Shqiptare

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
3179668979

Përshkrimi

Ne jemi një grup të rinjësh të cilët jemi rritur dhe kemi kryer ,ose kryejmë, studimet në USA dhe më gjerë! Dashuria për atëdheun, për rrënjët tona, për traditën dhe kulturën shqiptare, krijoi tek ne një nevojë për tu bashkuar!
Rinia Shqiptare në NY është një lëvizje virtuale ,internetike, që ka për qëllim krijimin e një rrjeti shoqëror dhe bashkimin e emigrantëve shqiptarë në NY.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaRinia Shqiptare AdresaN/A
Telefon3179668979 E-mailinfo@nipastudio.com Viti i themelimit2015 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A