Albanian/American Association 'Arbëria'

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
18324529383

Përshkrimi

Arbëria është shoqata zyrtare e komunitetit Shqipëtar të Houstonit dhe rrethinave. Arbëria është zyrtarisht e rregjistruar në shtetin e Texas si shoqatë jo-fitim-prurëse.
Misioni i shoqatës është të ruajnë, zhvillojn dhe pasurojnë kulturën shqiptare dhe gjuhës në komunitetin Huston, duke ndërtuar një ndjenjë të frotë dhe kohezive të identitet shqiptar.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaAlbanian/American Association 'Arbëria' AdresaN/A
Telefon18324529383 E-mailarberia3000@yahoo.com Viti i themelimit1998 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A