Vatra - Shoqata e shqiptarëve në Islandë

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
3548241221

Përshkrimi

Vatra lindi me nismën e bashkatdhetarëve banorë të lagjes Breiðholt ,Reykjavik, por në qëllimin e saj është gjithpërfshirëse për mbarë shqiptarët kudo që ndodhen ne Islandë, pa dallim gjinor, fetar apo krahinor.
Veprimtaria e Vatrës përmbledh:
1- Organizimin dhe mbajtjen e manifestimeve kulturore kombëtare
2- Organizimin e kurseve të gjuhës shqipe për fëmijë
3- Organizim / mbështetje për kurse islandisht për shqiptarë
4- Bashkpunimin me shoqatat islandeze si dhe të huaja të llojit të njëjtë.
5- Mbajtjen dhe shpërndarjen e librave dhe revistave shqip.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaVatra - Shoqata e shqiptarëve në Islandë AdresaN/A
Telefon3548241221 E-maildardan32@gmail.com Viti i themelimit2014 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A