Unioni Studentor Shqiptar-Turqi

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A

Përshkrimi

Unioni Studentor Shqiptar në Turqi është bashkimi i studentëve shqiptarë nga të gjitha trojet shqiptare. Aktivitet tona synojnë të ruajnë identitin shqiptar duke e promovuar përmes artit dhe kulturës.
Ne jemi të bashkuar për ti ndihmuar njëri-tjetrit, pasi shumë të rinj shqiptarë janë asimiluar dhe po asimilohen.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaUnioni Studentor Shqiptar-Turqi AdresaN/A
Telefon E-mailunionistudentor.tr@gmail.com Viti i themelimit2012 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A