Albanian Canadian Society 'Iliria' of London Canada

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
5192043354

Përshkrimi

Shoqata Shqiptaro Kanadeze ILIRIA në London Kanada synon të mbajë të gjallë kulturen dhe traditat Shqiptare të Shqiptarëve në Kanada dhe kudo që janë.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaAlbanian Canadian Society 'Iliria' of London Canada AdresaN/A
Telefon5192043354 E-mailinfo@iliria.ca Viti i themelimit2010 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A