Shkolla shqipe 'Udha e Shkronjave' në Huston - Arbëria

Sociale - N/A, N/A
18324529383

Përshkrimi

Shkolla Sqipe Udha e Shkronjave është në kuadër të shoqatës Arbëra në Huston.
Shkolla është hapur këtë vit dhe si fillim ka vetëm dy klasa:
a, 2-4 vjeçe
b, 4-12 vjeçe
Intervali mësimor do të jetë nga ora 10:00-12:30. Ndër të tjera nxënësit do të mësojnë lojëra të ndryshme dhe vallezime kombëtare.
Të interesuarit mund të kontaktojnë Zj. Burbuqe Hyseni, Z. Ergi Agolli ose Zj. Pranvera Haxhillari.

Adresa

KategoriaSociale KompaniaShkolla shqipe 'Udha e Shkronjave' në Huston - Arbëria AdresaN/A
Telefon18324529383 E-mailerickbedini@gmail.com Viti i themelimit2016 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A