Albanian Business Network

Unione - N/A, N/A

Përshkrimi

Promovim i ndermarrjeve te krijuara nga komuniteti i bashkatedhetarëve tanë
- krijimi i nje rrijeti miqësor dhe profesional
- shkëmbim i problematikave dhe përvojave profesionale te perbashketa
- ndihme te rinjeve dhe krijim i mundesive per nderrmarje/bisnes

Adresa

KategoriaUnione KompaniaAlbanian Business Network AdresaN/A
Telefon E-mailalbanianbeneluxbusiness@gmail.com Viti i themelimit2016 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A