Quadro Klinik Organizasyon A. S.

Edukim & Shkencë - N/A, N/A
5559973553

Përshkrimi

Veprimet e organizatës tonë kanë të bëjnë me kërkime shkencore, informacione kompjuterike, sistemet elektronike të sigurisë dhe sistemit e kalimit rrugor.

Adresa

KategoriaEdukim & Shkencë KompaniaQuadro Klinik Organizasyon A. S. AdresaN/A
Telefon5559973553 E-mailferidun.erisim@quadro-cro.com Viti i themelimit2011 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A