Shoqata kulturore 'TIRANA' në Malmo

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
46739045997

Përshkrimi

Qëllimi i shoqatës është të prezantojë më të mirën nga Shqipëria, kulturën dhe dëshirën për zhvillimin dhe përhapjen e kësaj kulture në qytetin ku jetojmë, si dhe të ndihmojë të rinjtë shqiptarë të bëhen pjesëmarrës aktiv në shoqëinë ku ata kanë zgjedhur të jetojnë së bashku me familjet e tyre.

Shoqa

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaShoqata kulturore 'TIRANA' në Malmo AdresaN/A
Telefon46739045997 E-mailakf_tirana_malmo@hotmail.com Viti i themelimit2003 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A