Aktivistët Shqiptar në Unia Berner Oberland

Advokaci - N/A, N/A
41797783012

Përshkrimi

Grupi i sindikalistëve shqiptar në Unia zhvillon aktivitete për temat sindikale dhe politike në gjuhën shqipe për dhe me anëtarët shqiptar të sindikatës Unia në regjionin Berner Oberland.

Adresa

KategoriaAdvokaci KompaniaAktivistët Shqiptar në Unia Berner Oberland AdresaN/A
Telefon41797783012 E-mailhilmi.gashi@unia.ch Viti i themelimit2009 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A