Shoqata kulturore "Atdheu"

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
41797783012

Përshkrimi

Shoqata Atdheu është shoqatë kulturore, e cila angazhohet për ta ruajtur identitetin kombëtar përmes artit dhe kulturës.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaShoqata kulturore "Atdheu" AdresaN/A
Telefon41797783012 E-mailsh.atdheu@hotmail.ch Viti i themelimit2009 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A