Shoqata Kulturore Sportive Shqiptare në Gelsenkirchen e.V.

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A

Përshkrimi

Shoqata Kulturore Sportive Shqiptare Gelsenkirchen e.V. angazhohet në promovimin dhe rruajtjen e identitet kombëtar përmes artit, kulturës dhe sportit.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaShoqata Kulturore Sportive Shqiptare në Gelsenkirchen e.V. AdresaN/A
Telefon E-mailetlevapersch@alice.de Viti i themelimit2012 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A